Be nice and let’s go nuts!

triangle

Klant: Udea

#concept
#merkontwerp
#verpakkingsontwerp
#artwork

Het door ons ontwikkelde merk Nice & Nuts krijgt een steeds groter assortiment. Deze keer vroeg Udea ons om een ontwerp te maken voor de nieuwe categorie: verrijkers. Ver wat…? Ja, verrijkers, heerlijk in jouw yoghurt of salade.

Uniek product

Alle producten van Nice & Nuts zijn gemaakt met een zorgvuldige selectie van de beste biologische ingrediënten. Zo ook deze verrijkers waarmee je yoghurt of salade extra smaak, vezels en/of eiwitten geeft. Ze worden verkocht in een transparante verpakking met een sleeve voor meer informatie. Voor ons de uitdaging om de consument uit te leggen wat hij koopt en binnen de stijl van Nice & Nuts te blijven.

Nice & Nuts verrijkers
Nice & Nuts verrijkers
Nice & Nuts verrijkers

In een notendop

Nice & Nuts begon ooit als een etiket restyle voor grootverpakkingen van noten, zaden en pitten. Inmiddels bevat het assortiment ook diverse notenpasta’s, snacknoten en notenmeel. Per productgroep hebben de verpakkingen een eigen gezicht en toch zijn ze duidelijk herkenbaar als Nice & Nuts familie. Dit ontstaat door het consequent gebruik van frisse kleuren, een transparante brush en de eigenzinnige typografie.

Lekkere crunch!

De producten kunnen op 2 manieren in het schap worden geplaatst, daarom zijn 2 zijdes als facing ontwikkeld. De illustratie van de lepel geeft de toepassing weer en de tekst: ‘verrijker/compléments’ verduidelijkt het segment. Net zoals alle andere Nice & Nuts producten is ook deze verpakking voor Nederland en België. Met de toepassing van 2 talen is de hiërarchie van de tekst erg belangrijk om de leesbaarheid te behouden.

“Ook voor deze nieuwe productcategorie van Nice & Nuts konden we weer rekenen op de expertise van Stas. Door de jarenlange ervaring met het merk, weten zij als geen ander wat een verpakking nodig heeft om binnen de Nice & Nuts familie te passen. We zijn heel tevreden met het resultaat.”

Marjan van Brussel,
Brand management assistent – Udea

stas s

Smaakvolle toppers!

Ook deze verpakking is leuk, speels en vrolijk! We zijn er weer in geslaagd om ook voor deze categorie van Nice & Nuts een unieke serie te maken. De artworks worden aan het einde van het ontwerptraject met Udea gedeeld. Zo werken we al vele jaren samen.