Wij geloven in
wat we doen

We zijn een enthousiast team met veel ervaring. Met grote passie voor creatie, techniek, kwaliteit en uitvoering zorgen we voor een perfecte output.
De helden van Stas
De helden van Stas

Onze klanten weten dat we ondernemende ontwerpers zijn, die van nieuwe uitdagingen houden, out of the box denken en hard werken aan kleine en grote projecten. We blijven graag in contact met de consument op de hoogte van jouw marktdynamiek.

Een design traject bestaat uit verschillende fases. Wij verzorgen het hele proces van onderzoek tot marketing ondersteuning maar begrijpen dat dit niet altijd nodig is, instappen kan bij ons in elke fase.

We werken pragmatisch, zijn flexibel, denken mee met onze klanten. We houden tijdens het ontwerpproces al rekening met de technische voorwaarden van het eindproduct en elke fase wordt intern gecontroleerd. Dit kan een traject verkorten en kostenbesparend werken.

Design traject

Marktonderzoek en positionering

Het startpunt van elk proces. Of je dat zelf in huis doet of dat bij ons neerlegt. Wij kunnen samen met jou onderzoeken hoe jouw markt in elkaar steekt.

Concept ontwikkeling

We vertalen de kernwaarden in een helder concept en bepalen de beeldtaal, kleur en tone of voice.

Ontwerp

Vanuit het (verpakkings)concept maken we verschillende ontwerpen die allemaal aan het gekozen concept voldoen.

stas r

Realisatie

Wij zorgen dat jouw items inhoudelijk en technisch kloppen en leveren perfect artwork waarmee de lithograaf of drukker foutloos kan werken.

Marketing ondersteuning

Het verzorgen van diverse marketingcommunicatie activiteiten, bijvoorbeeld productrenderingen, folders of POS materiaal.

Expertise

Daarnaast hebben we de volgende expertises in huis: fotografie, 3d-visualisatie, illustratie en copy. Uiteraard zijn we ook op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in ons vakgebied.

Ons fanstastische team

Herman van Daal aka Elwood Blues van Brothers of Blues Band

Herman

Herman

Aka de duizendpoot. Een positieve krachtpatser met een groene mindset.
Marjon

Marjon

Marjon

Buitenmiepje precies die met haar team-mentaliteit zorgt dat het grafisch en organisatorisch klopt.
Bart

Bart

Bart

Geloof het of niet, maar Bart is die ontzettend creatieve illustrator die de ontwikkeling van de computer heeft meegemaakt.
Franc

Franc

Franc

Gepassioneerde creatieveling die in staat is om elk idee perfect te visualiseren.
Jos

Jos

Jos

Onze strategische studio chaoot die er altijd is. En... elk goed concept past op zijn hoofd.
Lian

Lian

Lian

Onze miss positivo, die ervoor zorgt dat alle werkplekken (soms té) geordend en schoon zijn.

Meer dan 50 jaar creatief

Stas Communicatie & Ontwerp is in 1968 opgericht door Ton Stas onder de naam Studio Stas B.V. Hij startte een ontwerpstudio waarbij competentie en creativiteit de basis van succesvolle communicatie vormde, welke mede tot stand komt door een uniek samenspel van opdrachtgever en ontwerpstudio. Deze filosofie heeft een stevige basis gelegd en is nog steeds kenmerkend voor de werkwijze van nu.