Super(markt) lekker in beeld

triangle

Klant: Jumbo Supermarkten

#fotografie
#retouche
#cgi-visuals

Trrrring! De bel gaat en verse tomaatjes worden geleverd. De producten gaan direct de fotostudio in en we kunnen aan de slag. De lampen worden ingesteld… staat de camera goed? Binnen ‘no time’ zijn de foto’s gemaakt. We bewerken de beelden tot een perfect plaatje en het artwork wordt er digitaal op gezet. Zo worden supersnel de lage resolutie proeven gedeeld met de assortiment manager en goedgekeurd. “De HR’s worden met WeTransfer verzonden, succes ermee!”

Al jarenlang maken we, naar volle tevredenheid, perfecte packshots voor Jumbo. Korte deadlines zijn geen probleem omdat we snel en flexibel zijn. We hebben vaak aan een half woord genoeg, we kennen de wensen van Jumbo en zorgen voor een fantastisch resultaat.

We verkopen geen plastic

Bij versproducten wil je zien wat je koopt. Bij het maken van de foto houden we hier al rekening mee. In de nabewerking halen we storende spiegeling eruit en zorgen dat het plastic niet grauw, maar fris en zuiver is. De verpakking is ondergeschikt, we geven het product de hoofdrol.

Net echt

Bij een dichte verpakking hebben we genoeg aan het artwork. Digitaal ‘bouwen’ we het packshot in onze 3D software. Licht, standpunt en kleur: alles is te beïnvloeden en we creëren het perfecte plaatje. Heel fijn als de verpakking nog gedrukt moet worden of om verzendkosten te besparen.

“Binnen de formule ALDI is de verpakking een zeer belangrijk onderdeel in het contactmoment met- en de communicatie naar de shoppers. Een product moet in staat zijn om vanaf het schap de shopper te verleiden tot aankoop.

De verpakking die door Stas voor de aluminium Moreno capsules van ALDI gecreëerd is, voldoet in ruime mate aan deze voorwaarde en draagt op een constructieve manier bij aan het succes van deze product introductie. Stas is erin geslaagd om de uitstraling van de verpakking positief bij te laten dragen in het slagen van dit nieuwe concept binnen ALDI.”

Femke van Poppel,
Category Manager Breakfast

stas s

De producten voor onze camera zijn zeer gevarieerd. Elk product behandelen we als een uniek object en krijgt een geweldige foto. De beelden worden gebruikt in de folder, op de winkelvloer en zelfs in de tv-commercial. We zijn trots dat we voor Jumbo een geschikte partner zijn om deze verkoopbevorderende foto’s maken.