Verpakkingsfotografie op maat,

dankzij onze interne fotostudio

 

Naast het verpakkingsontwerp voor deze nieuwe reeks Special Flakes van Aldi Nederland,  komt ook de fotografie en de styling van onze hand.

Promotioneel beeld welke wij in huis hebben gefotografeerd voor Theresia. Het beeld is aangevuld met een cgi-beeld, uiteraard ook door Stas Communicatie en Ontwerp vervaardigd.

aldi huismerk schultenbrau hefe weissbier verpakkingsontwerp packaging design

Product packshot voor promotionele doeleinden.

Deze kachel is op verschillende manieren gefotografeerd, eenmaal aan en eenmaal uit. Beweeg de lijn (in het midden), om de kachel aan en uit te bekijken.

Voor een Bre'kies verpakking hebben we deze foto gemaakt in 3 stappen; linkerkoekje, rechterkoekje en de losse stukjes. Vervolgens hebben we deze in Adobe Photoshop samengesteld tot bovenstaande foto. In haar geheel is het koekje ook gefotografeerd.

In eigen studio bereide, gestylede en gefotografeerde maaltijdsalades.

aldi huismerk all seasons diepvries groenteschotels verpakkingsontwerp en fotografie fotografie; food; voedselfotografie; foodfotografie; foodfo

Een mooi voorbeeld van een verpakkingslijn waarvan wij de productfotografie intern hebben gefotografeerd. De landschapsfoto's zijn stockfoto's. Maar ook die willen we met alle liefde voor u op locatie maken.

fotografie; food; voedselfotografie; foodfotografie; foodfotography; aardappels; potatoes;

Blender, gefotografeerd tegen een zwarte achtergrond i.v.m. de achtergrond van de verpakking waarin deze foto geplaatst is.

Voor Mama Mancini verzorgen wij ook de fotografie. Wat heel prettig werkt, want de designer heeft zo de mogelijk de fotograaf direct aan te sturen. Hierdoor past de foto ook altijd perfect binnen het design.

Heerlijk in huis geschoten, én bereid, smulpannetje. In verschillende smaken.

Een voorbeeld van op maat geschoten fotografie voor op een vleesconserven blik.

smulpannetje; aldi; champignonsaus; mushroom; potatoes; beans; bonen; boon; fotografie; food; voedselfotografie; foodfotografie; foodfotography;
fotografie; food; voedselfotografie; foodfotografie; foodfotography;
tomatensaus; tomato; tomaten; tomaat; pan; fotografie; food; voedselfotografie; foodfotografie; foodfotography;

Fotografie en styling voor  Jumbo barbecue producten.

Professionals

Specialiteit

Verpakkingsontwerp is onze grootste specialiteit, maar natuurlijk verzorgen wij daarnaast alle denkbare communicatie-uitingen in het verlengde van uw merk. Lees verder

Werkwijze

Wanneer u een project bij ons neerlegt, maken wij met u duidelijke afspraken over hoe het proces in fasen zal verlopen. Lees verder